RULORI PVC SAU ALUMINIU ALUPROF

Casa este locul, în care petrecem cea mai mare parte a vieţii. De aceea este indicat să avem grijă să fie un loc deosebit, unde dorim să ne simţim liberi, în siguranţă, şi loc în care sa revenim cu plăcere după zile de muncă, ştiind că întotdeauna găsim linişte şi armonie.

RULOURI EXTERIOARE PVC

Rulourile Aluprof exterioare din PVC pentru fereastra asigura economisirea caldurii, izolatie fonica si o mai buna protectie impotriva intrarii prin efractie. Ruloul clasic destinata montarii pe tocul ferestrei. Lamela si profilul de ghidare sunt din PVC. Caseta  este din aluminiu, iar actioanrea este manuala, cu panglica sau automata cu buton sau telecomanda. Pentru o actionare mai confortabila recomandam automatul de rulare. Periile din profulul de ghidare au rolul de a atenua zgomotul de frecare a lamelelor de sina de ghidare si in timpul vantului.

RULOURI EXTERIOARE ALUMINIU

Rulourile Aluprof exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica astfel oferand o izolatie termica si fonica ridicata, elimina efectul de sera, au rol antiefractie si au durata mare de folosire (15 - 25 ani), actionare electrica intrerupator sau telecomanda.Datorită construcţiei inteligente şi a materialelor alese cu grijă, rulourile protejează cu efect împotriva privirilor nedorite. Pe langa protecţie asigura şi izolare termică si fac posibilă scăderea costurilor cu încălzirea iarna, iar vara asigură răcoare şi umbră.

ACTIONARI RULOURI

Rulourile Aluprof se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric, prin intermediul unui intrerupator cu buton sau cheie de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

GLAFURI INTERIOARE PVC SI EXTERIOARE ALUMINIU

Un mijloc eficient de a proteja fatadele imobilelor de infiltratii,care le distrug in timp,evitandu-se in acelasi timp si pierderi de caldura,o constituie utilizarea pervazului de fereastra.Atat la interior cat si la exterior, protejeaza si decoreaza imobilul,creeaza o atmosfera placuta de confort,constituie un element decorativ,completeaza cu succes tamplaria termoizolanta moderna din profile de PVC.

PANELURI ORNAMENTALE

Va oferim paneluri ornamentale DRUPANEL pentru usi din PVC de 24mm grosime albe sau imitatie lemn, cu vitralii sau fara. Puteti configura o gama larga de modele usi, usi duble, sau panel simplu pentru amenajari interioare si amenajari exterioare. Multitudinea modelelor ofera o adaptabilitate uşoara orcarui tip de cladire, casa. Varietatea sticlelor şi baghetelor ornamentale le confera o bogatie estetica superiora.Panelurile din PVC totodată sunt foarte bune izolatoare termice şi fonice. Panelurile PRIMA PANEL se compun din panelul de PVC, din umplutura de polistiren extrudat, şi elementele decorative (sticla ornamentala, baghete decorative, fir de plumb). Panelurile sandwich le echipam (la cerinta) cu OSB.

PLASE ANTI - INSECTE DIN ALUMINIU

Plasele anti-insecte sunt cele mai folosite accesorii in ceea ce priveste oprirea patrunderii insectelor in casa sau birou, au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de sticla, se monteaza si demonteaza foarte simplu ofera stabilitate datorita ramei din aluminiu pentru plasele anti-insecte cu balamale. Plasele antiinsecte pot fi de mai multe tipuri, fixe sau mobile, PVC sau Aluminiu.

 MANIVELA        PANGLICA    BUTON   TELECOMANDA

MODURI DE ACTIONARE CU

#top

JALUZELE VERTICALE SI ORIZONTALE

Jaluzelele verticale dau o notă de modernism atât locuinței dumneavoastră cât și biroului, reprezentând un produs polivalent pe care îl puteți adapta în funcție de preferințe datorită gamei sortimentale variate de materiale textile și de culori pe care firma noastră vi le pune la dispoziție. Posibilitățile multiple de montaj și de acționare contribuie în mod semnificativ la individualizarea alegerii pe care o faceți.

Jaluzelele orizontale pot avea diferite lățimi ale lamelelor și diferite tipuri de manevrare, cu scopul de a satisface cele mai diferite gusturi.Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale care le face dezirabile și ușor adaptabile oricărui interior constă în simplitatea întreținerii și curățării acestora. În plus, varietatea de modele, opțiuni și culori, asigură adaptarea la cerințele dumneavoastră în materie de design interior.

Există posibilitatea de motorizare și de automatizare prin folosirea unei acționări electrice cu un sistem de comandă cu întrerupător sau telecomandă.


OBLOANE PVC ALUMINIU LEMN

Obloanele sunt utilizate in situatia in care se doreste o bariera vizuala, cat si o izolare termica si fonica suplimentara.

Importante caracteristici ale acestor obloane exterioare:

Home Profile Vitrare Accesorii Promotii Contact