REHAU Euro Design 70 - profil cu 5 camere

Euro-Design 70 oferă cele mai bune condiţii pentru proiecte de construcţii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile şi paleta de design, oferă numeroase posibilităţi pentru proiectarea acestora.

Propietăpţi:


REHAU Euro Design 86 Plus - profil cu 6 camere

Din punct de vedere geometric nimic nu este lasat la voia intamplarii. Prin studii si incercari multiple, profilul asigura o buna etansare, chiar si in cazul factorilor climatici severi. Valoarea profilului este data si de izolarea termica si fonica superioara. Cei exigenti si cumpatati au un profil pvc de referinta.

REHAU Geneo - profil cu 6 camere

Materialul inovator RAU-FIPRO folosit in tehnica aeronautica permite, prin armarea miezului profilelor, eliminarea armaturii din otel. Aceasta poate fi folosita doar din considerente de siguranta, crescand gradul de rezistenta la efractie din clasa 2, in clasa 3 (pentru fereste si usi termopan foarte usor accesibile, aflate la parter sau etajul 1 al cladirilor). Izolarea termica (Uf = 0,80W/ m2K) recomanda ca acest profil pentru ferestre termopan sa fie utilizat si in cazul Caselor Pasive. Adancimea constructiva de 86 mm reprezinta cea mai buna solutie din punct de vedere al rezistentei, al prelucrarii si al izolarii termice, la un raport optim dintre costuri si beneficii.

REHAU Euro Design 60 - profil cu 3 camere


Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, ferestrele cu geam termopan sau tripan realizate din profile Euro Design 60 si calitatea sigura a acestora conving si din punct de vedere economic. Bineinteles, Euro Design 60 respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.


REHAU Brillant Design- profil cu 5 camere

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combină izolarea termică performantă cu diversitatea designului. Indiferent dacă alegeţi adâncimea constructivă de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru construcţii noi sau renovări. Realizarea în diverse forme, multitudinea de culori şi modele de canaturi permit multe posibilitaţi de a vă personaliza fereastra.Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU Brillant-Design reprezinta decizia corecta.

SISTEME PROFILE RENOVARE

Tamplaria PVC Rehau Renovare  are la baza profilul Rehau Euro-Design 70 , este construita dintr-un profil de toc special gindit pentru a masca lucrarile de renovare sau sistemele de montare. Aceasta poate fi prevazuta cu oricare dintre sistemele de deschidere, fiind disponibila in orice combinatie de culoare sau textura.

Acestea se caracterizeaza printr-un sistem special de montaj ce permite pastrarea tocului vechi si folosirea acestuia ca precadru pentru noua fereastra.  Principalele avantaje ale acestui tip de montaj sunt urmatoarele:#top #top
Home Profile Vitrare Accesorii Promotii Contact