TIPURI DE GEAM TERMOIZOLANT


Reduce pierderile de caldura prin ferestre in timpul sezonului rece, imbunatatind capacitatea de izolatie termica a geamului termoizolant, toate ferestrele noastre au acest tip de sticla ca echipare standard.

Planitherm iti ofera confort 4 anotimpuri, reduceri considerabile de energie si implicit de costuri pe toata durata anului. Este specialistul tau in design contemporan, prin elementale sale deosebite de estetica dar si prin functia sa de control solar ce permite o transmisie luminoasa foarte buna.

Sticla acestui tip de geam este colorata in argintiu si are efect de oglinda. Caracteristica principala a geamului termopan reflexiv este aceea ca, daca lumina din exterior este mai puternica decat cea din interior, atunci geamul impiedica patrunderea emisiilor. Devenind oglinda in exterior se sporeste gradul de intimitate.

Caracteristica principala a acestui geam este aceea ca respinge emisiile de raze ultraviolete. Astfel, poate fi folosit pentru locuintele orientate catre soare pentru a proteja plantele, culorile covoarelor sau ale mobilierului.

Este format din doua foi de sticla lipite printr-un strat de rasina transparenta. Avantajele acestor tipuri de sticla sunt: cresterea gradului de siguranta contra efractiei, izolatie fonica performanata, reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi in cazul spargerii).Utilizarile geamurilor stratificate sunt variate in functie de constructie. Pot fi folosite pentru protectie impotriva vandalismului, efractiei, exploziilor, a armelor de foc, impotriva ranirii -in cazul spargerii geamului.

Spre deosebire de geamul termopan reflexiv, cel mat protejeaza camerele de privirile trecatorilor si pe timpul noptii, atunci cand in interior exista o lumina aprinsa,  are ca rol principal pastrarea intimitatii. Poate fi folosit la compartimentarea decorativa a spatiului prin geamuri cu transparenta atenuata.

Acest model de geam este o oglinda de inalta calitate fabricata fara cupru si fara plumb.Prin capacitatea sa de a capta si reflecta lumina, datorat absentei cuprului - reducerea fenomenului de "nori", redeseneaza spatiul si pune in valoare volumele interioare cu destinatie de resedinta sau birouri.

VITRAREA

Geamul termopan ocupa aproximativ 80% din suprafata ferestrei si este foarte important sa fie bine executat. Sigilarea dubla a geamului termopan cu material butilic asigura etansarea necesara unei izolari termice superioare. Geamul termopan are introdus intre foile de geam argon direct pe linia de productie, nu prin supape, obtinand un coeficient de transfer termic de 1.1W/mpK. In cazul geamului tripan (cu 3 foi de geam) grosimea recomandata este de 40 milimetri cu foaia de la mijloc de 6 milimetri pentru a prelua socurile termice si 2 foi tratate termic.

Bagheta dintre foile de geam in standar este din inox continua, insa la cerere se poate folosi cea din din material tip PVC in cu tehnologia WarmEdge. Aceasta este mai performanta din punct de vedere al conductivitatii termice. acest tip de bagheta este recomandat in cazul caselor pasive.

Distantierii WarmEdge sunt baghete distantieri realizate din materiale compozite, care se monteaza, la fel ca si distantierul clasic din aluminiu, intre foile de sticla ale geamurilor termopan duble sau triple, si au un grad de transfer termic linear cu mult mai redus decat distantierii conventionali din aluminiu, astfel, contributia la imbunatatirea comfortului termic al locuintelor este una majora prin reducerea puntilor termice formate perimetral,  pe marginile termopanelor. Principalele avantaje oferite de bagheta WarmEdge fata de distantierii conventionali din aluminiu:

#top
Home Profile Vitrare Accesorii Promotii Contact